2019-12-20 08:11:37• hírek • Blikk.hu

Teljesen kikészítette a zaklatási botrány Mihályi Győzőt

Fotó: MTI - Soós Lajos
Fotó: MTI - Soós Lajos

Lezárta belső etikai vizsgálatát az Újszínház. Korábban arról szóltak a hírek, Mihályi Győző (65) Jászai Mari-díjas művész molesztálta egy munkatársát, ám a teátrum közleményéből kiderül, az elmúlt tíz napban nem érkezett bejelentés arra vonatkozóan, hogy történt volna szexuális zaklatás az intézmény falai közt.

A színművész végig tagadta a vádakat, ám egészsége megsínylette a hercehurcát. Mint megírtuk, múlt pénteken mentőt kellett hívni hozzá, olyan rosszul lett, és a helyzet azóta sem javult sokat, ezért Mihályi Győző úgy döntött, mivel lelkileg és fizikálisan is megroppant az elmúlt néhány hétben, visszaadja a főszerepeit.
 

– Belefáradtam, belerokkantam ebbe az ügybe... Az egészségi állapotom miatt kértem a színház vezetőségét, mentsenek fel a nagyobb szerepeimből. Nyugtatókkal teletömve múlt vasárnap még eljátszottam egy egyáltalán nem könnyű főszerepet, de alig tudtam a játékra koncentrálni – vallotta be a színművész.
 

Mint mondja, azon a vasárnapon, amikor közönség elé kellett állnia, csak mondta a szerepe szövegét, de közben végig remegett a lába. Tudja, hogy ezt a foltot már sosem mossa le magáról.
 

– Mondtam a szavakat, járkáltam a színpadon, de közben végig azon kattogott az agyam, mit gondolnak rólam az emberek a nézőtéren, hogy nézzek a szemükbe? Úgy gondolom, védekezhetek a rágalomözön ellen, megpróbálhatom letörölni magamról a szégyent, de ez a bélyeg már örökre rajtam marad – sóhajtott Mihályi, aki A Kőszívű ember fiaiban és a Kék rókában játszik nagyobb szerepet, ezeknek intett búcsút. – Meg kell tanulnom ezzel együtt élni, bár egyelőre nem tudom, hogyan. Kikészültem...


A színművészt azt sem vigasztalja, hogy sokan megállítják az utcán, kitartást kívánnak neki, de el sem tudja képzelni, milyen hátrányok érhetik és meddig tart, amíg nem súgnak össze az emberek a háta mögött.


– Nemrég egy pár azt mondta, próbáljam meg boldogan tölteni a karácsonyt – mesélte a Blikknek Mihályi Győző. – Megpróbálhatom, de nem hiszem, hogy sikerül...


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: